NOV – MRT | Muziek op Zondag

NOV – MRT | Muziek op Zondag

Muziek op zondag

Deze winter genieten we weer op zondagen van live muziek in de lounge van Hotel de Wereld. Heerlijk samenzijn! Hotel de Wereld is dan dé plek om af te spreken met vrienden en familie of lekker met z’n twee. Combineer een middag genieten van fijne muziek met een lekkere borrel en/of een verrassend diner bij LEV @ De Wereld, en maak er een compleet dagje uit van. Neem gezellig plaats in de lounge en laat je wegvoeren op de klanken van de muzikanten. Elke Muziek op Zondag editie kun je andere artiesten met een eigen thema verwachten; een middag op keer op keer op de agenda te zetten dus.

Tweede zondag in de maand van november – maart

Zondag 10 maart

In maart geven we het podium aan meerdere kleinere acts en sluiten we spetterend af met de Ceresband.

Cultureel café met korte muzikale sessie(s)
15:00-16:00 uur | Kleine acts
16:00-17:00 uur | Ceresband

Van 15:00 tot 16:00 uur verrassen we je graag met diverse kleinere acts. Alle vormen van muziek kunnen de revue passeren en we garanderen je 1 ding: vervelen zal het geen seconde!

Om onze reeks Muziek op Zondag spetterend af te sluiten hebben we de Ceresband uitgenodigd. Zij maken van ieder optreden een knallend feest! Met haar 100 jaar mag deze band zich het oudste studenten jazz- en dixieland orkest van Nederland noemen. De bezetting bestaat doorgaans uit zang, trompet, trombone, klarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, gitaar/banjo, piano, basgitaar en drums.

Mis deze gezellige laatste dag niet en voel je welkom in onze lounge.