KERSTLUNCH

 

Eerste & Tweede Kerstdag

 

Schuif bij LEV. de Wereld aan voor een heerlijke 4-gangen kerstlunch! We verwelkomen je feestelijk met een welkomstcocktail. Geniet van verschillende voorgerechten (om met de hele familie van te snoepen), een soepje, hoofgerechten en een proeverij van desserts.

 

4 Gangen Kerstlunch: €42,50 per persoon inclusief welkomstcocktail

KERSTDINER

 

Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag

 

Op Kerstavond, Eerste Kerstdag én Tweede Kerstdag serveren wij 4- en 6 gangen Kerstdiners. Het hotel en ons restaurant zijn compleet in Kerstferen. Onze keukenbrigade creëert de lekkerste gerechten, onze bediening zorgt voor een gezellige sfeer en een onvergetelijke avond. Het enige dat je zelf hoeft te doen is genieten!

 

4 Gangen Kerstdiner: €55,00 per persoon

6 Gangen Kerstdiner: €75,00 per persoon

 

Vermeld  bij je reservering altijd je naam, telefoonnummer, aantal personen en allergieën en/of  dieetwensen. Dit laatste kan op de dag zelf niet meer worden doorgegeven. 

 

Reserveer je tafeltje via info@hoteldewereld.nl of telefonisch met 0317-460444

LEV’S CULITAS

 

Dit jaar met Kerst thuis koken?

 

Maar liever geen slagveld in je keuken en dagen alle winkels afstruinen voor de juiste ingrediënten? Dan is de Culitas iets voor jou! Onze keukenbrigade leveren je een feestelijk en zo goed als panklaar vier gangen menu. Met de handleiding van onze Chef Jeroen is de mist ingaan praktisch onmogelijk!

 

4-gangen Kerst Culitas 
€39,50 p.p.