09-05 | Hemelvaartsdag

09-05 | Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag

Het lange weekend van Hemelvaart is een perfect moment om er even tussenuit te gaan. Beleef een gezellige en onvergetelijke Hemelvaartsdag met een weekendje weg bij Hotel de Wereld. Boek een overnachting en kom heerlijk dineren bij ons restaurant LEV @ de Wereld.

Onze hemelvaartstips op een rijtje:

Dauwtrappen | Deze traditie mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een ultiem hemelvaartsweekend. Ga er lekker vroeg op uit en ontdek de Gelderse Vallei, de uiterwaarden langs de Nederrijn of fiets richting Arnhem. Na een fietstocht in de vroege uurtjes staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor jullie klaar.
Tip! Huur een van onze elektrische fietsen.

Ga er een dagje op uit | Vanuit ons hotel zijn er vele uitstapjes te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Burgers’ Zoo in Arnhem, het imposante Kasteel Doorwerth of het Kröller-Müller Museum in Otterlo. Wageningen is een ideale uitvalsbasis om zuid en west Gelderland en oostelijk Utrecht te ontdekken.

Leer meer over de geschiedenis | Ons hotel is verweven met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Maar niet alleen in Wageningen is deze geschiedenis nog steeds voelbaar. In de hele regio is destijds hard gevochten. Leer meer over dit deel van onze geschiedenis in de Airborne musea, het Ereveld op de Grebbeberg en tijdens een van de vele fiets- en wandelroutes rondom dit thema.

Het Hemelvaartsweekend 2024 loopt van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei 2024.